By-Pass sa 3 ventila

Omekšivač vode spaja se na glavnu dolaznu cev, u samom objektu (garaža, kotlarnica, kupatilo isl.) Omekivač za vodu NE UGRADjUJE se u šaht. Za spajanje omekšivača vode neophodna je By-Pass instalacija, kanalizacija i struja. Pritisak u vodovodnoj mreži ne sme biti veći od 5.5 BAR.

By pass se stavlja na glavnu dovodnu cev i njegova funkcija je da se oprema lako ugradi, odnosno da u slučaju servisa ili kvara može jednostavno da se zaobiđe. By pass se konstruiše sa 3 ventila, završava se SPOLJNIM NAVOJEM. Obratiti pažnju na usmerenje ventila prilikom sklapanja konstrukcije.

Kanalizacioni odvod je neophodan za ispiranje sistema u fazi regeneracije. U ispiranju voda je slana, nije fekalna. Sama izvedba kanalizacionog odvoda može se prilagoditi postojećoj situaciji na lokaciji ugradnje. Ispiranje sistema se vrši crevom "pola cola" - baštensko crevo.

Materijali od kojih se By Pass i kanalizacija prave nisu bitni, najbolje je koristiti materijale koji su i inače u upotrebi na lokaciji ugradnje (PPR-Pegla, PVC-lepak, bakarne cevi, itd..)


90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895

BAJ PAS SA 3 VENTILA

KANALIZACIONI PRIKLjUČAK


KAMENAC STOP ! UKLANjANjE TVRDOĆE VODE U AUTOMATSKIM OMEKŠIVAČIMA

BRING YOUR WATER BACK TO NATURE