INDUSTRIJSKI FILTERI ZA VODU | KUĆNI FILTERI ZA VODU

MI VAM NUDIMO ONO ŠTO DRUGI NE MOGU ILI NE UMEJU!

Filteri za vodu postali su deo svakodnevice, jer su zagađenja (tvrda voda, kamenac, hemijska zagadjenja, stare cevi, zagadjene reke..) sve prisutnija i nemaju tendenciju smanjenja. jedinstvenim i različitim od drugih.

Odaberite za sebe najbolje, odaberite HYDROLUX FILTER ZA VODU!

Razbijamo!

Mnogi ljudi bi prestali da kupuju i nose flaširanu vodu kada bi imali alternativu!

Linija za uklanjanje Amonijaka iz VODE

AMONIJAK STVARA PROBLEME U INDUSTRIJI A ŠTETAN JE I PO LJUDSKO ZDRAVLjE!

Amonijak može biti prisutna u vodi u dva oblika, kao amonijum hidroksid (NH3) ili kao amonijum jon (NH4). Kada je pH vode manja od 7 amonijak je prisutan kao amonijum jon. Kada je pH veća od 7, više amonijaka je prisutno kao amonijum hidroksid. U mnogim oblastima koncentracije amonijaka su veoma visoke u odnosu na maksimalnu dozvoljenu vrednost za pijaću vodu koja iznosi 0,1 mg/L (za vodovode do 5000 ekvivalentnih stanovnika je 1mg/L). Veće koncentracije mogu biti štetne za ljude i životinje zbog pretvaranja amonijaka u nitrat što je toksično za organizme. Postoji nekoliko metoda uklanjanja Amonijaka iz vode, najčešće se primenjuje hlorisanje vode (oksidacija), prolazak vode kroz kolonu za katalitičko uklanjanje Amonijaka i kolonu sa aktivnim ugljem za uklanjanje viška hlora.

mehanicki filteri za vodu

Omekšavanje vode Duplex Monopoint

filteri za hlorisanje vode, preciscivaci vode

Omekšavanje vode Duplex Parallel

duplex omekšavanje vode

Omekšavanje vode Duplex Monopoint

Voda ponekda može da ima čudan ukus i mirise u zavoisnosti od toga odakle dolazi. U svom prirodnom stanju, kada je čista, voda je tečnost bez ukusa, mirisa i boje; ništa manje ne bi trebali da očekujete od vode u vašem domu. Hemikalije koje se koriste u tretmanu vode (dezinfekcija i sl.), minerali i bakterije, industrijski i poljoprivredni zagađivači mogu dovesti do čudnih mirisa ili promene ukusa, kao na primer miris "pokvarenih jaja", ukus zemlje, metala ili memle. Voda koja ima čudan, ukus i miris je glavni razlog zašto se neko opredeli za flaširanu vodu. Kada doživite razliku sa HYDROLUX-om, takvi i slični problemi nestaju, novac za nabavku flaširane vode možete koristiti za drugu namenu, čistu vodu nećete samo piti već ćete sa njom i kuvati hranu odnosno napitke, nema više donošenja velikih količina flaša, nema bacanja plastične ambalaže i zagađenja okoline.

Za firme i fizička lica, filteri za vodu bez obzira na kapacitet i namenu.

90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895


BRING YOUR WATER BACK TO NATURE